PER AL TEU GOS

PER EL TEU GOS

ALIMENTACIÓ PER GOS

TRAINER:

Pinso Superpremium. Holístic. Prebiótic.Sense conservants ni colorants artificials.

Sense cap dubte, el millor dels pinsos Superprèmium del mercat en relació qualitat/preu.

 

A més a més, compta amb una línia hipoalergènica anomenada FITNESS TRAINER que

serveix tan per a gossos amb alèrgies, com per als que no en tenen. Amb una gama de

gustos espectacular: corder, peix, conill, ànec ...

 

 

TRAINER NATURAL: és un gama complerta d'aliments funcionals nascuda per millorar la funció específica de l'organisme (bio-modulació) a traves d'una nutrició fortament especialitzada per talla, edat i activitat física.

FITNESS TRAINER: Específic per alèrgies i intolerància alimentària.

Nutrició Holística: està destinada a aconseguir l'estat de benestar psicofísic a travès d'una armònica combinació dels ingredients naturals

 

PERSONAL TRAINER: Aliment especial complet, integrat amb ingredients funcionals amb un elevat poder antioxidant, realizat per sadisfer les exigències úniques dels animals amb particulars exigències nutricionals.

 
Particulars predisposicions i sensibilitat (Sensintestinal , Sensirenal), esforços físics excecius o fases de recuperació (Energètic Life), entorns i condicions particularment estressants, (Beauty), estil de vida, (Long Life) i sobrepes, (Sensiobesity) són totes condicions peculiars que sol·liciten una integració dirigida per ajudar als animals a no caure en la trampa de l'estrés oxidatiu.
 
 

AFFINITY I ROYAL CANIN

 

A Agrovalls hi trobaràs tota la gama de productes d'ambdues marques, des de la més econòmica fins el producte d'alta gama i la línia veterinaria, per a patologies específiques de la teva mascota, aquesta última amb comanda prèvia.

També us oferim un pinso més econòmic de manteniment, per a gos i un altre per a gat pels clients que busquen un pinso més econòmic.

 

Des d'aquí us convido a que visiteu la gran gama de productes que presenten aquestes dues marques i que podràs trobar a la nostra botiga. Premeu amb el ratolí el logo de la marca que volgueu consultar.

 
 
Gamma d'aliments d'alta qualitat, elaborats amb ingredients naturals sense conservants ni colorants.
 
Gamma d'aliments d'alta qualitat, elaborats amb carn fresca, que incorpora els últims avenços en nutrició. Aliment de prescripció veterinària per al maneig nutricional d'un gran nombre de patologies.
 
 

NOTA IMPORTANT: SI COMPREU A miroyalcanin.es INDICANT LA NOSTRA BOTIGA DE REFERÈNCIA i ENTREGANT EL RESGUARD DE COMPRA A LA BOTIGA US ENTREGAREM UN VAL DEL 5% DE L'IMPORT PER PROPERES COMPRES EN AGROVALLS COMPRES.

La teva segona compra on-line té premi. Introdueix aquest codi per aprofitar un descompte de 12€: BV12T
Recordar-vos també els aventatges que tindreu en la compra d'aquest productes amb el carnet del "Club més Animal".
 

TRIPLE CROWN

    
     

TRIPLE CROWN: gama complerta de pinso per a gos d'una qualitat alta i aport complert d'antioxidants amb preus més econòmics.

 
 

Dins la mateixa secció també hi trobarem un gran assortit de "premis per a la teva mascota": ossos premsats, nervi de toro, os de pernil, barretes de diferents sabors, barretes contra el mal aler,(principal problema en races petites), galletes etc.

Tota una línia de llaunes i tarrines de menjar tou per a gos i gat.

 

COMPLEMENTS

 
   

 
 
 
 

 

ARTICLES SANITARIS

Desparasitadors inters i externs, xampús per alergies, tractaments per sarnes, vacunes, tractaments bucals, netejadors ulls i orelles, vitamines, calci, gel nutritiu, antiimflamatoris, pastilles pel cel etc.