QUI SOM

5 CÈNTIMS D'HISTÒRIA

AGROVALLS, UNA EMPRESA FAMILIAR

Al número 20 de la ctra de Tarragona, a Valls, hi trobem AGROVALLS MESTRES OLIVA S.L, un establiment on la filosofia de treball és : "Passió per la Vida".

La història d´aquest negoci familiar es remunta l´any 1976 quan Coloma Mestres i Cervelló va obrir la primera botiga a la raval Sant Francesc a Valls, com a distribuidora de pinsos de la marca Purina. El negoci va engrandir any rera any fins el seu trasllat a l´adreça actual. Concretament, l´any 2005 les seves nebodes van prendre el relleu.

Actualment Mònica Mestres i Oliva, diplomada en empresarials i Myriam Mestres i OLiva, enginyer agrícola, estan al capdavant del negoci.

La nostra passió són els animals i les plantes.

Destacar el nostre " Club més Animal", una iniciativa que premia els clients amb mascotes, oferint constants avantatges i descomptes i com no també esmentar el nostre servei a domicili, eficaç i gratuït.

 

Per nosaltres és molt important tenir un tracte proper amb el client, poder entendre quines són les seves necessitats i mirar de satisfer-les.

Els convido a visitar les properes pàgines on expliquem amb més detall els nostres productes i serveis. Desitgem que tot això, combinat amb el bon tracte dels nostres experts ens facin mereixedors de la vostra confiança.