Els més venuts

 • YARA MILA COMPLEX 25KG
  YARA MILA COMPLEX 25KG

  YaraMila Complex és un adob granulat que no contiene pols i aporta un...

  22,75 €
 • NIU-CUNI
  NIU-CUNI

  Niu per conills. Mides: ample 42,7; fondària 28; alçada 36,8cm

  17,40 €
 • CEBA BLANCA CALÇOT
  CEBA BLANCA CALÇOT SAC 25KG

  CEBA BLANCA DE CALÇOTS. Envàs de 25kg. Per més quantitats truqueu-nos al...

  19,00 €
 • KORYL 250ml
  KORYL 250ml

  KORYL 250ml: desinfectant i insecticida d'ampli espectre. Matèria...

  13,40 €
 • ZOGACRÓN 500G
  ZOGACRÓN 500G

  Zogacrón 500g: insecticida en pols per a l'entorn animal. Matèria...

  8,95 €
 • PENTA-2 METALL
  PENTA-2 METALL

  Gàbia per a la cria de conills de 2 depataments. Mides: amplada 105;...

  110,50 €
 • CILINDRE PER MASCLES
  CILINDRE PER MASCLES

  Gàbia cilíndrica pel conill mascle. Mides: diàmetre interior 70; alçada...

  86,30 €
 • RATIBROM ¡ZAS!
  RATIBROM ¡ZAS!

  Ratribrom ¡zas!, trampa-pinça per rates i ratolins.

  4,85 €
 • KILLER GR
  KILLER GR

  Killer Gr: granulat de color groc mata-mosquesamb atraïent sexual. Envàs...

  28,80 €
 • CASETA DE FUSTA MOD. LYON
  CASETA DE FUSTA MOD. LYON

  Caseta de fusta ideal per a gallines ponedores. Apte també per perdius,...

  258,85 €

Information

Fabricants

Cap fabricant

Ofertes

 • SERESTRO GAT
  SERESTRO GAT

  Seresto® mata les puces del teu gat,...

  27,70 € -15% 32,59 €

Proveïdors

 • COBALTAX
 • COPELE
 • Impex europa, S.L
 • SUPER FEED
 • TURCH

Productes visitats

 • DISTRIBUIDOR DE SUPERFEED
Venda!

SERESTRO ( PES MENYS DE 8KG)

Nou producte

Seresto® no és com la majoria dels collars contra puces i paparres. S'ha desenvolupat utilizant una novedosa combinació de materials que possibiliten l'alliberació dels principis actius d'una forma controlada, a dosis molt baixes, i ofereixen al teu gos fins a 8 mesos de protecció contra puces i paparres.

Seresto collar 1,25 g + 0,56 g per a gossos ≤ 8 kg

Més detalls

10 Elements

25,18 € amb impostos

-15%

29,63 € amb impostos

Més informació

DADES CLÍNIQUES

- Espècies de destí Gossos, en dues mides ≤ 8 kg, i > 8 kg

Condicions d'ús:

Per la prevenció (Ctenocephalides felis, C. canis) i tractament de la infestació per puces (Ctenocephalides felis) durant 7- 8 mesos.. Protegeix l'entorn inmediat de l'animal a l'inhibir el desenvolupament de larves de puça durant 8 mesos. Seresto pot utilizar-se com part d'una estratègia de tractament de la dermatitis alèrgica per picadura de puces (DAPP). El medicament és eficaç contra les infestacions per paparres durant 8 mesos pel seu efecte repel·lent (antialimentación) (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) i el seu efecte acaricida (mort del paràsit) (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus). És eficaç contra larves, ninfes i paparres adultes. Les paparres presents en el gos abans del tractament poden no morir en les primeres 48 hores després de l'aplicació del collar, perque podríen seguir adherides i visibles. Per tant, es recomana retirar les paparres existents en el gos prèvimanet a l'aplicació del collar. La prevenció de noves infestacions per paparres s'inicia durant els dos primers dies després de l'aplicació del collar. El collar protegeix de monera indirecta davant a la transmissió dels patógens Babesia canis vogeli i Ehrlichia canis per la paparra Rhiphicephalus sanguineus i en conseqüencia, disminueix el risc de babesiosis canina i ehrliquiosis canina durant 7 mesos. Pel tractament de la infestació per polls picadors/mastegadors (Trichodectes canis). Preferentement, el collar ha d'aplicarse abans de l' inici de la temporada de puces o paparres.

- Contraindicaciones

No tractar a cadells de menys de 7 setmanes. No usar en cas de hipersensibilidad a les substàncies actives o en algún excipient.

- Posología i via d'administració

Ús cutani. Un collar per animal per aplicar al voltant del coll. Els gossos petits de fins 8 kg han d'usar un collar Seresto de 38 cm de llongitud. Els gossos que pesin més de 8 kg han d'usar un collar Seresto per gossos > 8kg de 70 cm de longitud. Només per úso extern. Extregui el collar de la bossa protectora just abans del seu ús. Desenrotlli el collar i asseguris de que no queden restes de les tires de plàstic de la part interna del collar. Ajusti el collar sense apretar al voltant del coll de l'animal (es recomana deixar un espai de dos dits entre el collar i el coll). Passi l'extrem del collar entre les sibelles. Talli l' excés de collar deixant 2 cm després de la sibella. El gos ha de portar el collar de forma contínua durant els 8 mesos de període de protecció. El collar ha de retirar-se al finalitzar el tractament. Comprobi el collar periódicament i ajústil si fos necessari, especialment en cadells amb creixemient ràpid.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

SERESTRO ( PES MENYS DE 8KG)

SERESTRO ( PES MENYS DE 8KG)

Seresto® no és com la majoria dels collars contra puces i paparres. S'ha desenvolupat utilizant una novedosa combinació de materials que possibiliten l'alliberació dels principis actius d'una forma controlada, a dosis molt baixes, i ofereixen al teu gos fins a 8 mesos de protecció contra puces i paparres.

Seresto collar 1,25 g + 0,56 g per a gossos ≤ 8 kg